iStick TC 40W με GS Tank

Το Eleaf iStick TC 40W με GS Tank, προσφέρει μία νέα εμπειρία ατμίσματος με καλύτερη γεύση και μικρότερη κατανάλωση υγρού και μπαταρίας. Παρόλο το μικρό του μέγεθος το iStick TC 40W διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 2600mAh και υψηλή απόδοση μέχρι και τα 40 Watt.

Μπαταρία με αυξημένη ισχύ και μικρότερη κατανάλωση Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 2600mAh,h οποία λειτουργεί και με ατμοποιητές sub-ohm. Συνδυάζει άψογα το μικρό μέγεθος με τη μεγάλη ισχύ των 40W! Παράλληλα η λειτουργία ρύθμισης θερμοκρασίας δίνει περισσότερη ζωή στη μπαταρία και λιγότερη κατανάλωση του υγρού αναπλήρωσης! Διαθέτει φωτεινή ένδειξη φόρτισης, η οποία αναβοσβήνει όταν το επίπεδο φόρτισης πέσει κάτω από 10% και φορτίζεται μέσω USB, με χρόνο φόρτισης στις 3,5 ώρες. Εναλλασσόμενη λειτουργία ρύθμισης θερμοκρασίας & ρύθμισης ισχύος!

Ρύθμιση Θερμοκρασίας (TC) Το i-stick TC 40W αλλάζει τον τρόπο του ατμίσματος, εισάγοντας την τεχνολογία ελέγχου θερμοκρασίας με αντίσταση νικελίου Ν200. Με τη ρύθμιση της θερμοκρασίας σε διαφορετικά επίπεδα, από 100οC έως 315οC, απολαμβάνετε διαφορετικές εμπειρίες ατμίσματος. Λειτουργία ρύθμισης ισχύος (VW) H ισχύς που παράγεται μπορεί να ρυθμιστεί από 1 ως 40 watt, με έναν πολύ απλό χειρισμό.

Πολλαπλές επιλογές αντιστάσεων Ο ατμοποιητής Eleaf GS Tank ανήκει στην οικογένεια των ατμοποιητών GS Air. Λειτουργεί με κεφαλές 1,2 ή 1,5 ohm που μέσα έχουν φυτίλι από 100% καθαρό βαμβάκι, το οποίο δίνει πολύ καθαρή αίσθηση γεύσης που διαρκεί. Για έλεγχο θερμοκρασία χρησιμοποιήστε κεφαλές Ni200, για εγγυημένη απόλαυση ατμίσματος! Air flow control για ελευθερία επιλογών Ρυθμίστε τη ροή του αέρα δίνοντας την ένταση που θέλετε περιστρέφοντας το δακτύλιο με τη φορά του ρολογιού ή αντίστροφα και ζήστε διαφορετικές εμπειρίες ατμίσματος.

 

Το πακέτο περιέχει:

  • 1 x iStick TC40W Mod
  • 1 x Ατμοποιητή GS Tank με αντίσταση 1.5ohm
  • 1 x Αντάπτορα ατμοποιητή 510 σε eGo
  • 1 x Καλώδιο φόρτισης mini USB
  • Οδηγίες Χρήσης

ΤΙΜΗ: 69€